Economie

Bursa Aurului – o afacere de succes

Global Ideal Trans SRL – Bursa Aurului, a realizat o cifră de afaceri de 53 milioane 274 mii 361 lei (11 milioane euro) cu 6 angajați în 2018, în timp ce în 2019, a avut o cifră de afaceri de 78 milioane 364 mii 10 lei (16 milioane 225 mii euro) cu 4 angajați. Aceasta reprezintă o creștere netă de 47,09 % .

Global Ideal Trans se numără printre cele mai importante firme din România în domeniul turnării metalelor neferoase sub egida mărcii Bursa Aurului, făcând investiții serioase în ultimii trei ani.

La cea de-a XXVI-a ediție a Galei Topul Național al Firmelor organizată de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în toamna anului trecut, au fost premiate primele 10 companii țară în funcție de sectorul lor de activitate. Printre acestea se numără și Global Ideal Trans care s-a clasat pe locul întâi și a fost premiată cu cupa excelență.

De menționat este faptul că, deținătorul companiei, omul de afaceri Cem AKSOY este reprezentantul MUSIAD în România și membru al Consiliului pentru relații economice externe al Turciei (DEİK) în comisiile Turcia -România, Republica Moldova și Macedonia.